Happy ending massage flashback svensk ung

Happy ending massage flashback svensk ung I går hittade jag äntligen det jag sökt, en ung tjej med full hårväxt, finns .. en skylt på väggen med texten "Please don't ask for happy ending". Thaimassage i Sverige [Inga PM-requests eller recensioner!] . Har kikat runt på salongerna men har öht inte sett nån ung och vacker. Jag är. Den stora recensionstråden om thaimassage i Sverige! [Inga PM-requests!] Postat av clevernickname · Har varit i Göteborg några dagar för. Bokar massage efter en grov muskelinflamation i skuldran, då alla andra svenska massörer va fullt bokade så blev de thai på kort varsel och en.

Happy ending massage flashback svensk ung Måste erkänna att jag var lite besviken att jag inte fick uppleva nåt mer, men jag får försöka igen nån annanstans. Hon var klädd i blå byxor och strumpor och nån slags blå städrock. Kan du i kronor specifiera denna guldgruva? Betalar för en timmas oljemassage, kr. Det här pågick ett litet tag och mitt i allting pekade hon på badtunnan och visade en tvåa och en nolla med sina fingrar.

Är det inte osedvanligt korkat att skriva uppenbart felaktiga uppgifter som vem som helst kan kolla. Ursprungligen postat av Rillvar.

Thaimassage i Sverige [Inga PM-requests eller recensioner!] thaimassage på massage? Kanske bättre än unga? Man ligger där och ser den unga tjejen framför sig. En syn som thaimassage happy ending. Alla forum. Den stora recensionstråden om thaimassage i Sverige! [Inga PM-requests!] Postat av clevernickname · Har varit i Göteborg några dagar för. Ere med happy-ending kan du ju pröva numret på närmaste lyktstolpe Även besöks av svenska kvinnor Linns Thaimassage har också en ung tjej, 28 år som ger bra massage men hon är i Thailand för tillfället men ska.

Flashback Forum - Sökresultat - Thaimassage Göteborg

Bokar massage efter en grov muskelinflamation i skuldran, då alla andra svenska massörer va fullt bokade så blev de thai på kort varsel och en.

Thaimassage i Sverige [Inga PM-requests eller recensioner!] . Har kikat runt på salongerna men har öht inte sett nån ung och vacker. Jag är. Efter att först ha gått bet lyckades jag få happy ending på en salong i .

Min första massage ever och jag får en ung, söt tjej år som.

Ja för vi alla vet ju att alla Thaimassager har happy endings den svenska massagen och kunden ligger ofta på en brits och massage på rygg,  Saknas: ung. för 3 dagar sedan - Thaimassage i Sverige [Inga PM-requests eller recensioner!] har dom inte alls varit lika intresserade av att ge happy ending som i Sverige. Ere med happy-ending kan du ju pröva numret på närmaste lyktstolpe Även besöks av svenska kvinnor Linns Thaimassage har också en ung tjej, 28 år som ger bra massage men hon är i Thailand för tillfället men ska.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail